Over Alimentatie Centrum Nederland

Deskundig betaalbaar en duidelijk alimentatieadvies

Alimentatie Centrum Nederland staat voor deskundige, begrijpelijke, betaalbare en eigentijdse begeleiding bij al je vragen over alimentatie. Of het nu gaat om partner- of kinderalimentatie, en om het berekenen, vastleggen of wijzigen ervan: wij zijn er voor je. We voorzien je snel van een berekening en advies, zodat jij weer verder kunt.

Alimentatie Centrum Nederland is opgericht door Mieke Kemmers. Mieke heeft ruim 12 jaar ervaring als advocaat op het gebied van kinder- en partneralimentatie. Het viel haar op dat de begeleiding bij het berekenen, vaststellen of wijzigen van alimentatie vaak complex, kostbaar en onbegrijpelijk is. Niet meer van deze tijd dus.

Toegankelijke informatie en een duidelijk proces

Bij Alimentatie Centrum Nederland vind je daarom niet alleen toegankelijke informatie over alimentatie op onze site, maar nemen we je ook tijdens de begeleiding op een begrijpelijke manier mee in de regels rondom alimentatie.

Om je goed te kunnen begeleiden bij het berekenen van jouw alimentatie is inzicht in je financiële situatie van groot belang. Wij maken daarom vooraf inzichtelijk welke financiële gegevens wij van jou nodig hebben. Vervolgens geven we vooraf duidelijk aan wat en wanneer jij van ons kunt verwachten.

Deskundige begeleiding en uitleg in heldere taal

Bij Alimentatie Centrum Nederland word je altijd deskundig begeleid door een advocaat. We leggen je alles duidelijk uit, in heldere taal, zodat je precies weet welke keuzes je hebt en waar je aan toe bent. Bovendien weet je bij Alimentatie Centrum Nederland vooraf exact welke kosten er verbonden zijn aan de begeleiding die jij wenst.

Je kiest de begeleiding die jij nodig hebt, waar en wanneer jij dat wilt

Bij Alimentatie Centrum Nederland kies je namelijk zelf de begeleiding die jij nodig hebt. Zo kun je bij ons een keuze maken uit verschillende pakketten. Daarbij kun je kiezen voor een alimentatieberekening of herberekening met alleen een duidelijke toelichting, maar ook voor volledige begeleiding tijdens het traject bij de rechtbank, bijvoorbeeld als jij en je ex-partner het niet eens kunnen worden over de hoogte van de alimentatie. Een tussenvorm uiteraard ook mogelijk.

Eigentijds staat bij Alimentatie Centrum niet alleen voor snelle, goede en betaalbare begeleiding, maar ook voor begeleiding waar en wanneer jij dat wilt. Dit houdt in dat wij ook afspraken buiten kantoortijden maken (bijvoorbeeld via Skype) en dat jij al jouw financiële gegevens 24 uur per dag via een beveiligde pagina naar ons kunt doorsturen. Bovendien kun je ons advies altijd online inzien.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alimentatie

Uw inschrijving is ontvangen.