Disclaimer

 

Juridische informatie

Bij het samenstellen van de inhoud van deze website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet volledig, onjuist of verouderd is. Wij adviseren je daarom altijd om altijd eerst contact op te nemen met een alimentatiespecialist voordat je op basis van de informatie op deze website handelt.

 

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van jouw handelen of nalaten naar aanleiding van de informatie op deze website.

 

Rekentools

Ook bij het samenstellen van onze rekentool(s) zijn wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Omdat Alimentatie Centrum Nederland de door jou ingevulde bedragen niet kan controleren, kun jij aan deze berekening(en) geen rechten ontlenen. Daarom kunnen wij ook geen aansprakelijkheid op ons nemen voor de gemaakte berekening en, als jij op basis van die berekening hebt gehandeld, de gevolgen daarvan. Neem voor een advies op maat dus altijd contact op met een alimentatiespecialist.

 

Auteursrechten

Op deze website vind je informatie waarop intellectuele eigendomsrechten rusten. Je mag deze informatie aanwenden voor persoonlijk gebruik, maar je mag geen (delen van) deze site of de inhoud daarvan verveelvoudigen, opslaan in een (geautomatiseerd) bestand, openbaar maken of (anderszins) commercieel gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alimentatie Centrum Nederland.

 

Links naar andere websites

Op deze website maken wij soms gebruik van links naar andere websites. Wij selecteren deze websites zorgvuldig op betrouwbaarheid en juistheid van de informatie. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de informatie op die websites. Daarom zijn wij ook niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie op die websites. Wij aanvaarden dus ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van jouw handelen of nalaten naar aanleiding van de informatie op of het gebruik van die websites.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alimentatie

Uw inschrijving is ontvangen.